Warning: A non-numeric value encountered in /home/pchelica/public_html/wp-content/themes/rttheme16/content_generator.php on line 107

Кампания на Рейнбоу

ноември 16, 2017
0 Comment

снимки от събитието

Скъпи родители,
Удоволствие за мен и екипа на ДГ „Пчелица“ е да споделим с Вас успешното приключване на кампанията „Здраве, свежест и чистота в детските градини на нашите деца“, проведена съвместно с „Рейнбоу България“ ЕООД, ДГ „Пчелица“ и Вашата неотменна подкрепа. Благодарение на Вашето активно участие ДГ „Пчелица“ вече разполага с почистваща система рейнбоу и аератори за групите. Сега децата ще пребивават в една по-чиста и здравословна среда.
Благодаря на всички родители, които подкрепиха кампанията. Ще се радваме, ако и други родители се включат, за да постигнем с общи усилия още по-чиста и здравословна среда за децата.

М. Николова

Участие в кампания на Rainbow „Игра на чисто“

Уважаеми родители,

През 2017 г. родителите от ДГ „Пчелица“ се включиха активно в кампания на Rainbow и в резултат на тяхното участие детската градина получи безвъзмездно почистваща система на Rainbow – прахосмукачка и аератори за въздуха с дезинфектанти към тях за всяка група. Ние бяхме първата детска градина, стартирала такава кампания и прилагаща почистващата система на практика. Но след 5 години вярна служба прахосмукачката се повреди – моторът изгоря, а ремонтът му възлиза на почти 1000 лв. Обръщам се към Вас с предложение за включване в нова кампания на Rainbow, за да продължи детската градина да използва най-ефективната технология за почистване и дезинфекция на помещенията, в които пребивават децата.  Това, което е необходимо да направите е да се запишете за участие в инициативата на Rainbow на тел. 0988923882 или да заявите своето желание в приложената форма. 
Благодарим за проявената съпричастност!
Надяваме се, че Вашето участие ще допринесе детската градина да продължи да прилага най-добрата почистваща система за здравето на вашите деца.

http://Игра на чисто